sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

... Dreaming of the Black Pearl's captain ...

Varoitus! Luvassa, ehkä jopa hieman teinimäistä, fantasiointia!

Viikonloppu on tällä kertaa mennyt lähinnä kotona ollessa, telkkaria katsellen. Eilen katsottiin pitkästä aikaa Pirates of the Caribbean-elokuvien ensimmäinen osa. Siitä ei vain pääse mihinkään, että vaikka tämän leffan näkisi kuinka monta kertaa tahansa, niin aina se on yhtä katsomisen arvoinen.
Tiedän, että varsinkin ensimmäinen osa, alkaa olla ihmisten mielestä jo aika loppuun nähty, mutta itse katsoin sen niin pitkän ajan jälkeen, että se herätti taas ne samat tuntemukset, kuin aivan ensimmäisellä katselukerralla. Elokuvien tunnusmusiikki saa ihoni melkein poikkeuksetta aina kananlihalle.
Normaalisti olen sellainen "hömppäleffojen"-kannattaja, mutta tietyt toiminta- ja fantasia-elokuvat tekevät kyllä lähtemättömän vaikutuksen (Varsinkin, jos päänäyttelijä sattuu omaamaan kiinnostavan ulkonäön).

Tuskinpa olen ainoa, jonka päiväuniin saattaa ilmaantua tuo mysteerinen, persoonallinen ja komea Jack Sparrow. Pakko sanoa, että Johnny Depp on onnistunut roolissaan aivan mahtavasti!


Tämän komeuden rinnalle saan kuitenkin listattua useita muitakin huomioni arvoisia herrashenkilöitä ja tässä nyt esimerkkinä muutamia:

Kun on kyse Pirates of the Caribbean-elokuvista, ei sovi myöskään unohtaa Orlando Bloomia, joka hänkin on suuressa osassa. Itse tosin tykästyin hänen hahmoonsa vasta, kun herra veti piraattihuivin päähänsä, kolmannessa elokuvassa.


Jo edellä mainitun lisäksi olen aina ollut TSH-kannattaja. Taru Sormusten Herrasta-trilogia on ollut aina suosiossani ja nämäkin osat on tullut katsottua lukuisia kertoja. Näiden elokuvien roolisuorituksista nostan korkeimmalle korokkeelle Aragornia näyttelevän Viggo Mortensen:in. Kukapa pystyisi tämänkään näköistä heppua vastustamaan?



Seuraavaksi haluaisin ottaa esille lempileffoistani sen tuoreimman, eli Twilight-elokuvat. Kuten olen aiemmassa postauksessa jo kertonut, niin Isabella sai nimensä tämän sagan päähenkilön mukaan. Tästäkin löytyy muutama erittäin mielenkiintoinen mieshenkilö. Suurimmat mielipide-erot syntyvät varmaan valinnasta Edwardin ja Jacobin välillä.
Jotkut ihannoivat Edwardia esittävää Robert Pattinsonia, mutta minä puolestaan isken silmäni mieluummin Jacobiin (tietenkin vasta sitten, kun hiukset ovat lyhyet).



Haluan korostaa, että päiväunieni mahdolliset kohteet ovat nimenomaan nämä roolihahmot, eivät niinkään ihmiset itse. Tiedän kyllä miltä Johnny Depp ja Viggo Mortensen näyttävät kävellessään punaisella matolla, eikä se herätä minussa mitään mielenkiintoa. Heidän roolihahmonsa tekevät heistä unelmoitavia.

Tässä on kaikelle tälle hömpälle vastapainoksi minun todellisuuteni, mitä en vaihtaisi mistään hinnasta mihinkään.. En edes Jack Sparrow:iin!



Sincerely yours: kara-x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti