torstai 10. huhtikuuta 2014

... Harjoittelun tulokset ...

Nyt se tapahtui! Pikku Bella oppi nimittäin tiistaina konttaamaan! Kovin on neiti tätä jo harjoitellutkin, mutta  kunnollista etenemistä ei ole ennen tapahtunut.
Olimme tiistaina isomamman luona kyläilemässä ja siellä Bells päätti ottaa ensimmäiset konttaus-askeleet. Jo muutaman minuutin jälkeen, neiti paineli jo oikein vauhdilla menemään!  Pikkuinen päätti jättää kokonaan tuon ryömintä-vaiheen välistä ja siirtyä suoraan isojen tyttöjen kerhoon! Go Nirppu!
Miinuspuolena tässä on se, että nyt saa äiti tehdä todella töitä, jotta pysyy aina askeleen edellä palleroisen aikeista. 

Treenailua isomamman luona.

Myös seisomista harjoitellaan ahkerasti.

Kävimme myös samaisena päivänä ostamassa pikkuiselle syöttötuolin. Löydettiin Baby Town:ista oikein kivan näköinen tuoli, joka sattui vielä olemaan alennuksessa. Normaalisti noin 150€ maksava syöttötuoli lähti matkaamme 80€ hintaan. Pehmustetta emme valitettavasti tuoliin samalla reissulla löytäneet, joten sellainen täytyy vielä jostain hommata. 


Aamupuuron syöntiä uudessa tuolissa.

Kaiken tämän lisäksi kävimme myös ostamassa Bellalle uusia, hieman isompia vaatteita. Pikkuinen on nyt virallisesti kasvanut ulos koon 54 vaatteista. Vein juuri säilytykseen ison sylillisen kyseisen koon vaatteita, joten nyt oli pakko ostaa uusia tilalle. Tällä hetkellä vaatekoko on 62.
Löysimme tytsylle myös ihanat aurinkolasit. Näillä Hello Kitty-laseilla kelpaa kesällä sitten paistatella päivää. <3

<3

Sincerely yours: kara-x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti