keskiviikko 14. toukokuuta 2014

... Hukkapätkien kuulumiset ...

Viimeisestä postauksesta on nyt vierähtänyt aivan mahdottomasti aikaa, joten nyt ajattelin pitkästä aikaa kertoa vähän kuulumisiamme. Minulta on niin sanotusti puuttunut inspiraatio kirjoittamiseen, joten yritetäänpä nyt löytää se taas. 


Niin paljon on taas tapahtunut Isabellan kehityksessä. Eilen meillä oli 8kk neuvola ja neidin paino oli 6990g ja pituus 66,5cm. Hitaasta kasvusta päätellen, tulee tyttärestä samanlainen hukkapätkä, kuin äidistäkin!

Bella on jo pidemmän aikaa seisonut tukea vasten ja nyt hän osaa jo kävellä, sohvasta tukea pitäen. Voisin heittää varovaisen päätelmän, että tyttö kävelee alle vuoden ikäisenä.  
Myös suuremmilta kolhuilta ollaan vältytty. Muutaman kerran on neiti kaatunut seistessään sohvapöytää vasten, mutta vain muutaman viikon harjoittelun jälkeen oppi hän laskeutumaan nätisti alas. Enää ei pää kolise ja äidilläkin on huojentuneempi olo.


Eilen hyvästelimme myös ystävämme tuttipullon. Bells juo niin nätisti jo nokkamukista, ettei pulloa enää tarvita. Se helpottaakin elämäämme huomattavasti, kun ei tarvitse varsinaisesti vieroittaa. 

Tänään ajattelin tehdä ensimmäisen sose-erän, johon laitan kanaa joukkoon.Olisin voinut aloittaa lihat jo aikaisemminkin, mutta vanhaa vihannessosetta tuli tehtyä viimeksi niin reilu satsi, että sitä oli pakastin piukassa. Nyt alan myös antamaan tytölle kaksi lämmintä ateriaa päivässä, eli alkaa soseitakin menemään kaksin verroin. 

Bells pääsi viime viikolla ensimmäistä kertaa vauvakeinuun keinumaan. Hänellä oli hurjan hauskaa! Kun viimein tuli aika nousta ylös keinusta, niin itkuhan siitä tuli. Seuraavana on siis hankintalistalla Isabellan ikioma keinu! :)

Huomatkaa neidin uusi ulkoiluhaalari. :)
Ensimmäinen äitienpäivä tuli ja meni. Sain perinteisesti aamiaisen oikein vuoteeseen. Muuten päivä olikin niin täynnä vipinää ja vilskettä, että huhhuh! Kolmessa eri paikassa tuli käytyä kahvettelemassa ja toivottamassa hyvät äitienpäivät. Illalla, kun vihdoin pääsimme reissulta kotiin, niin tämä emäntä simahti melkein samantien sohvalle.

Tässä minun äitienpäivä aamiainen <3
... ja tämmöiset kortit tein mammoille.

Tässä nyt tuli ne tärkeimmät kuulumiset. Ehkä seuraava postaus on taas hieman kattavampi. Lopuksi vielä muutama kuva. :)

Rosan luona leikkimässä. :)
Heidi kävi kyläilemässä. <3 :)
Posti toi tullessaan Muumi-boxin! :P

Sincerely yours: kara-x
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti